Manikura i ugradnja noktiju

Manikura i ugradnja noktiju

Ruke, a ponajprije nokti, pokazuju koliko žena i muškarac brinu o sebi i kakav im je stil života. Neke stvari su uvijek u modi pa tako i manikirana i njegovana ruka. Manikura podrazumijeva uređenje noktiju i okolne kožice i lakiranje po želji klijenta.
Manikura je kozmetički tretman u kojem koristimo specijalni alat, kreme, ulja, parafin i masažu da bi naše ruke i nokti bili zdravi i da bi dobro izgledali. Manikura mora poboljšati teksturu i zdravlje naših ruku i noktiju, i mora im ujedno dati lijep  izgled. Tretman traje oko 30 minuta, a uz to može se odabrati lakiranje noktiju, french lakiranje ili trajni lak.

Trajni lak ili Soak Off gelovi spadaju u vrstu mekih gelova. Takve vrste soak off gelova tj. trajnog laka savršene su za zaposlenu ženu koja zahtjeva dugotrajnu boju na noktima čak do mjesec dana. Soak off gelovi, trajni lakovi se savršeno mogu koristiti na prirodnim noktima, ali i na noktima na koje je apliciran tradicionalni gel. Osim što noktima daje boju, djeluju kao učvršćivač prirodnih noktiju.
Trajnost trajnog laka ovisi o kvaliteti prirodnih noktiju ( kod noktiju koji su skloni listanju nepreporučamo ovu tehniku estetske njege ruku ).

Gel tehnika ugradnje noktiju

Idealna tehnika s kojom ćete dobiti višetjedni estetski lijep izgled ruku,uz izradu zanimljivih mogućnosti nail arta možete dobiti izgled koji će privlačiti dodatnu pozornost duđih pogleda.
Ova tehnika vam pruža i trenutan izbor dužine i oblika nokta. Posebno je izražena potreba za ovom tehnikom kod osoba sa sklonošću lomljivih ,mekanih noktiju te noktiju koji su skloni listanju. Pokazala se i oduševljenost za estetsko riješenje noktiju kod osoba s bolešću psorijaze i vitiligo.
U slučajevima ispucale,suhe i oštećene kože preporučujemo ( tako i preventivno ) dubinsku njegu parafinskom kupkom uz koju je uključen i peelig ruku.

error: Content is protected !!