Depilacija

Depilacija

Depilacijom se uklanjaju neželjene dlačice lica i tijela te postoje razne  metode depilacije. U našem salonu depiliramo hladnim i toplim voskom te šećernom pastom. Upotrebljava se prirodni vosak koji ne izaziva alergijske reakcije, te omogućuje ugodnu i uspješnu depilaciju.
depilacija-usluge
Egipatska depilacija jedna je od najstarijih metoda uklanjanja neželjenih dlačica šećernom pastom.
Kako je šećerna pasta posve prirodna mješavina šećera, limuna i biljnih sastojaka dobivena od mješavine glukoze, fruktoze i saharoze koje su sastavljene od vrlo malih molekula. Ovaj način depilacije pogodan je za osobe s osjetljivom kožom jer ne izaziva crvenilo i iritaciju te ne radi peeling kože jer se za razliku od voska manje veže za kožu.

depilacija-uslugeDepilacija voskom
Depilacija voskom je vrlo popularna metoda depilacije za trajnije rezultate. Kad je vosak topao, ulazi u folikule i izvlači u cijelosti dlaku iz korijena. Kada se obavlja mjesečno, depilacija voskom znači da će dlakama trebati više vremena da narastu jer se uklanjaju iz korijena. Dlačice će narasti tek za 3-6 tjedana. Osim toga, gustoća novo naraslih dlačica je manja, a one su tanje. Osjećaj boli je individualan i minimalan kod pravilnog i stručnog načina izvođenja depilacije.

error: Content is protected !!