O nama

  Beauty centar Natali, s frizersko – kozmetičkim uslugama, obiteljski je obrt koji posebnu pažnju poklanja njezi kose i tijela. Sjedište nam je u Petrinji, a počeli smo 2004. godine kao kozmetičko-pedikerski salon. Do danas smo našu ponudu proširili i na frizerske usluge te otvorili edukacijski centar za stručno osposobljavanje odraslih osoba i mladih (uspješno položena edukacija se upisuje u E–radnu knjižicu).
Vlasnica Natalija Babić završila je 1994.g. srednju pedikersku školu u Zagrebu. Nakon srednje škole, završava i smjer za kozmetičara te kroz karijeru redovno pohađa edukacijske seminare za usavršavanje i praćenje trendova i inovacija vezanih uz struku.

Prednost našeg salona ljepote je što štedite vrijeme i novac jer sve obavljate na jednom mjestu. U Beauty centru Natali uvijek vodimo brigu o visoko sterilnim i higijenskim uvjetima, ugodnoj atmosferi i profesionalnom nivou usluge. Djelatnici salona redovito pohađaju najnovije stručne edukacije te prate profesionalne trendove. Tim BC Natali koristi samo proizvode vodećih
svjetskih tvrtki kako za frizerske usluge, tako i za njegu lica, tijela, stopala, ruku i noktiju.

Vodeći se idejom da ponudimo kompletnu njegu kose, lica i tijela na jednom mjestu, i tako udovoljimo potrebama naših klijenata, razvili smo široku ponudu i brojne programe koristeći najkvalitetnije kozmetičke preparate. Ubrzan način života, nedostatak vremena i stres uvelike štete našoj kosi i koži. Srećom, granice se pomiču i uvode se nove tehnike.Istražujući smišljamo kako da najviše ugodimo Vašoj kosi i koži.

Zato Vas pozivamo da nam se obratite s povjerenjem i iskusite sva nova otkrića i tehnike u njezi
kose i tijela.

 
error: Content is protected !!